MEISTÄ

 Vähän esittelyä, meistä suomalaisista karavaanareista mailmallaKuin kaksi laivaa merellä kohtaa toisensa, mekin kohtasimme aikanamme toisemme. Lapset kasvoivat aikuisiksi ja lensivät kotipesästä maailmalle, niin mekin huomasimme kaipaavamme muutosta, joka toisi tunnetta...tuntea ja kokea enemmän.


Olemme 1960-luvun loppupuolella syntyneet aviopari, suomalaiset karavaanarit mailmalla, toteutamme ja elämme meidän suurta unelmamme.

Ensimmäiset ulkomaan reissut teimme perheen kanssa Norjaan 1987. Sen jälkeen olemme tehneet monta kuukauden reissua Lastemme kanssa etelä-Eurooppaan ja Norjaan ja monta lyhempää reissua Norjaan. Kauimpana kävimme Euroopassa Kroatiassa ja Norjan rannikko on koluttu ihan eteläisintä paikkaa myöten. Suomi on myös koluttu aika tarkkaan. Noilla ihanilla reissuilla aina vain lisäänty se ajatus, että olisi mukava asua ulkomailla. Tuo haave ja unelma eli sydämmisimmä ja puheissamme hyvin pitkään. Itse olen asiasta haaveillut jo lapsesta asti. Vuonna 2000 ostimme ensimmäisen asuntoauton eli tuosta asti olemme olleet karavaanareita. 

Niin asiat sitten menivät ihanasti vuoden 2010 lopulla, että haavemme alkoi toteutumaan. Purimme rakkaan kodin, joka oli muistoja tulvillaan
 Oli osattava luopua, että voi kokea uutta ja toteuttaa meidän yhteisiä unelmia. Lensimme neljän Kissamme kanssa tammikussa 2011 etelä-Saksaan asumaan. 
Astuimme ihanaan uuteen, toivottuun ja mielenkiintoiseen elämän vaiheeseen. Kiitos tästä elämälle!

Blogista olen haaveillut jo pitkään. Aloitin tämän vuoden 2013 alkupuolella. 
Olisi pitänyt aloitta jo kaksi vuotta aijemmin, mutta perempi myöhään kuin ei milloinkaan. 

Minä Soleil, kirjoittelen tätä blogia. Nämä ovat minun ajatuksiani. Haluan tuoda esille ja kirjoittan kokemastani sekä elämästä uudessa kotimaassamme Saksassa. 
Ajatuksena on tähän blogiin kerätä kuvia ja juttuja meidän reissuiltamme, ihan muutaman tunnin pyöräreissulta, autoreissulta, mutta pääasiassa kuitenkin reissuilta asuntoautollamme, viikonloppu- ja pitemmiltä reissuilta. Mukanamme kulkevat karavaanari-Kissat, jotka myös rakastavat kovasti karavaanari elämää.

  Olen avoin ja positiivinen ihminen ja kirjoituksissani tulen avoimesti kirjoittamaan. En sievistele vaan kerron niinkuin koen ja näen tämän elämän ympärilläni. 

Matkakuvissani et näe kuvia meistä, aikuisista Lapsistamme etkä tuttavistamme, ainoastaan Kissat voivat näkyä. Kuvien käyttöoikeus on ainoastaan minulla. ©Soleil

Paljon on nähty ja koettu, mutta paljon on näkemättä ja kokematta. Meillä on paljon suunitelmia ja haaveita, joita pikkuhiljaa toteutamme. 

Toivon, että viihdyt sivuillamme ja saat näistä jotakin hyötyä, ajatuksia ja iloa elämääsi. :)

  Lämpimin ja aurinkoisin ajatuksin, kaikkea hyvää sinulle toivotellen :)Soleil