keskiviikko 26. marraskuuta 2014

AUTOKUVIN LOMATERVEISET

Sitä olen aina ihmetellyt, että miten tämän maan autot ovat niin naarmuisia ja kolhuisia. Nyt olen ikuistanut myös tämän asian. Eikä näihin kuviin tarvinnut paljoa kävellä, kun lähes 90 % autoista on jollanlailla "rösy". Auto voi olla uusi, niin siitä löytyy jo naarmuja ja jos ei löydy, niin se on jo harvinaisempaa.





Eikä se ole niin nöpönnuukaa, jos joku lampunlasi tai muovin palanen puuttuu ;)




Hyvin moni auto on ympäriinsä kolhittu.





Tämän iäkkään auton minä ymmärrän, että siinä jo näkyy vuodet ja elämä.


Herää näin naisena ajatus, että millaisia tämän maan Miehet ovat ajamaan autoa ja pitämään huolen autoistaan, kun päästävät autonsa tähän kuntoon niin moni. Autolla ilmeisesti ei ole muuta merkitystä kuin se, että se on kulkuväline, jonka ulkonäöstä ei tarvitse huolehtia. ;)

Soleil


4 kommenttia:

Nomadish kirjoitti...

Saman huomasin Ranskassa! Uudehkoja autoja lommoilla ja naarmuilla, hui! Johtuuko paljon hevimmästä autokannasta vai mistä lie...puhuit miehistä ja autojen pidosta, "menneessä elämässä kauan sitten" puuhasin myös aikani autojen parissa ja oikeasti, naisten autot olivat usein sikolättejä (sisältä) verraten miesten vastaaviin. Tätä en olisi uskonut! Toivottavasti nämä kuvaamasi aarteet olivat parempia sisältä kuin ulkoa :)

Soleil kirjoitti...

Täytyypä vähän katsella, että onko lommo ja naarmuauton ajaja nainen, mutta kun niitä on niin paljon. :)
Minä en sisällä niihin katsellut, kun varkain äkkiä kuvia räpsin. Mieheni sanoi, että monessa oli paljon rojua sisällä.

Irmelin kirjoitti...

Ranskalaiset kuulema ovat sitä mieltä, että autojen puskurit ovat sitä varten ihan, että niiden avulla siirretään naapurin autoa että mahdutaan parkkiin! Kyllä siellä näkyikin millintarkkoja parkeerauksia! -ja lommoja puskureissa!!
Italiassa taas pistettiin auto parkkiin vaikka poikittain suojatielle kadunreunaan. Poikittaisuunnassahan ne ei vie ollenkan niin paljon tilaa kadunvarrella kuin pitkittäin! SI! :)

Soleil kirjoitti...

Niinhän se taitaa noissa maissa olla. :) :)
Katselin uteliaana myöhemmin autojen sisään, niin kyllä monessa oli aika paljon rojua sisällä.