perjantai 10. heinäkuuta 2020

11-14.6.2020: Alpeilla jälleen

Kirkkaiden Alppijärvien kimallusta, vuorijokien solinaa ja lehmänkellojen kilkatusta sekä vuorenhuippuja Spitzingseen järvi- ja vuorimaisemissa ilman sääskiä ja paarmoja.


11.6.2020

Kuvasta klikkaamalla kuva näkyy näytöllä suurempana.

Ajelimme Spitzingsee-järven eteläpäähän parkkipaikalle, Parkplatz Spitzingseeluonnonrauhaan puiden alle kahdeksi yöksi. Ei täydelle stellplatzille hissiaseman lähelle.


Muutama kuva illan kävelyretkeltä järven ympäristöstä.














12.6.2020: Aamulla sää oli helteinen. Oli upeaa lähteä ympäri Schlierseer-vuoria pyöräilemään tässä säässä ja näissä maisemissa.










Mittaa näille pyöräreiteille tuli yhteensä 35 kilometriä ja 860 nousumetriä.




12.6.2020: Bike Tour- Schlierseer Berge




13.6.2020: Tänään oli pienen vaellusretken vuoro, rentoutumisen ja nauttimisen.

Rosskopfin harjanteelle 1580 metrin korkeudelle eväitä syömään tuli matkaa 4,7 kilometriä 535 mousumetrillä.


Matkalla ylös Grünsee.


VOIMAA TÄSTÄ HETKESTÄ
On aikoja, jolloin on liian raskasta uskoa tulevaan, emme vain väliaikaisesti ole riittävän rohkeita. Kun näin käy, keskity nykyhetkeen. Löydä elämästäsi pieniä iloja ja onnen hetkiä, kunnes rohkeus palaa. Odota ilolla seuraavan hetken kauneutta, seuraavaa ateriaa, unta, hyvää kirjaa tai elokuvaa. Odota, että ehkä tänä iltana näet tähtiä tai huomenna aurinko paistaa. Upota juuresi tähän hetkeen kunnes voimasi kasvavat ja pystyt ajattelemaan myös huomista.
- Ardis Whitman -


Paluumatka oli 3,3 kilometrin mittainen. Yhteensä tälle helpon tuntuiselle vaellusretkelle tuli matkaa 7,9 kilometriä 535 nousumetrillä.


13.6.2020: Wanderung Rosskopf 1580 m



Matka jatkui.


14.6.2020: Pysähdyimme illalla ennen pimeän tuloa yöpymään Cafe & Loipenparkplatzille. Iltayöstä kulki kova tuntien pituinen ukkosmyrsky etelä-Saksan halki. Me emme olleet edes myrskyn pahimmalla alueella vaan reunalla. Salama löi niin lähelle mökkiautoa, että mökkiauto aivan tärähti ja paukaus oli suuri.


Walchensee usvaisena.












©Soleil

Ei kommentteja: