maanantai 17. kesäkuuta 2013

15.6.2013, PÄIVÄREISSU ETELÄISESSÄ SAKSASSA


Tämän mukavan elämän ohje taulun löysin Suomi lomallamme ABC-huoltamon kaupasta.

Kolmen viikon Suomen reissu on takana päin ja viikko jo oltu kotonakin. Suomen reissusta kirjoittelen jotakin ehkä myöhemmin. Ilmat ovat olleet kotiin tultua lämpimät ja tälle viikolle lupaa jopa 35 lämmintä.
 Katselimme karttaa ja päätimme mennä päiväretkelle Schwäbisch Gmündeniin ja tutustua noin 60 tuhannen ihmisen kaupunkiin lähemmin. Siellä näytti olevan joku Kesänjuhla, josta emme lukeneet tarkemmin ja emme tienneet mitään lähtiessämme mitä se sisälsi ja millainen show siellä on nähtävänä ja koettavana.
Meistä on mukava lähteä välillä päiväreissulle henkilöautolla. Silloin voi olla huoletta kun ei ole karvaiset karavaanari mukana, eikä helteisen ilman takia tämä reissu käynti paikkoineen olisi asuntoautolla edes onnistunut. Kisuilla olisi tullut kuuma autossa, emmekä olisi asuntoautoamme saaneet keskustan parkkitaloihin. Kisut mukana reissuilamme, järjestetään reissu aina toisella tavalla. Asuntoauto stellplazille tai leirintäalueelle helteellä, että saamme ilmastointilaitteen päälle ja siitä sitten kävellen tai pyöräillen katselemaan paikkoja.

Tässä tarinaa kuvien kera, saksalaisesta maaseudusta sekä saksalaisesta elämästä päiväreissultamme. tämä maa ja sen kylät ja kaupungit yllättävät aina. 
mitä mukavaa näimme ja koimme.

  
Soleil

Ei kommentteja: