maanantai 13. tammikuuta 2014

MUSIIKKI SOIMAAN, ENNEN JOULULOMA JUTTUA

Juuri tämän ohjelman finaalin takia emme lähteneet reissuun perjantaina ja finaalin aikana vasta päätimme lopullisesti matkan suunnan minne aamulla lähdetään.


Tämä ohjelma oli huikean tasoinen taas, mielestäni. Ohjelmaa oli suuri ilo seurata ja tuo ilo oli tarttuvaa. Suuria persoonia, iloisuuden tuojia ja hyviä esiintyjiä oli paljon. Ohjelmassa oli myös suomalainen Tuomari, joka on hyvin suosittu musiikin esittäjä täällä Saksassa, mukava persoona. 
Tässä hänen mukavaa esiintymistä ohjelmassa, hänen mukavan kuuloista Saksan puhumisestaan, jossa tuli edistymistä ohjelman aikana. Tässä Samun ja hänen yhden valmennettavan yhteisesitys, niin kaunista. Samun kaksi valmennettavaa oli kolmen parhaan joukossa.

Tässäkin kaksi upeaa laulajaa, ei kymmenen joukossa. Mielestäni kahdenkymmenen parhaan joukosta olisi voinut voittaa kuka tahansa ja valmiita laulajia oli kymmeniä, upeita kerrassaan. Tässäkin niin kaunista, ainoastaan tämä tyttö kymmenen joukossa. Voi, ei tämän kauniin esityksen Naiset, eivät olleet lähelläkään kärkeä. Tämäkin, niin hyvä. Ei nämäkään huonoja ollenkaan. Kyllä vaikeaa on päästä kymmenen joukkoon kun tälläkään ei päästä. Tämä 63-vuotias, muistaakseni, oli ollut itse ikänsä musiikin tuottaja.

Tätä listaa voisi jatkaa, kuinka paljon upeita laulajia tippui ja tässä muutama vain. Olen hyvin tyytyväinen kun ulkoiset asiat eivät vaikuttaneet kuitenkaan voittoon, että lauluääni ratkaisi. Voiko edes sanoa kuka on paras? Äänestäjät päätti ja suosikki oli jo alussa aika selvästi nähtävissä. 
Joululomajuttu alkaa valmistuttuaan voittajan lauluilla.


Soleil  

2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Minä oon ihan pulassa, kun ei tuota ohjelmaa enää tule! Mitäs nyt?! :)

Soleil kirjoitti...

Niin, tuo oli kyllä niin hauska. Super Talentti on taitanut jo loppua?
Karnevaali aika alkaa ja niitä ohjelmia tulee mutta niiden vitsin kertomisia minä en ainakaan ymmärrä.:) Kanavia on niin paljon, että aina jotakin löytyy,.. mukavaa laulu viihde ohjelmaa tulee. Minä tykkään kovasti Musikantenstadl - ohjelmista sekä iskelmämatkoista upeissa Alppi maisemissa. :)