perjantai 8. lokakuuta 2021

8.10.2021, Uusia tuulia

Huutikuusta asti mielessä vain kaapit ja keittiö, mutta kuitenkin terveenä.


Linkki:https://soleilinretket.blogspot.com/2021/10/8102021-uusia-tuulia.html

Retki- ja reissupäivitykset jatkuvat blogissa,  Soleil's trips.

©SoleilPs.5.8.2022: Paljon on reissattu luontopaikoissa ja metsissä syyskuun 2021 jälkeen ja erityisesti keväästä 2022 asti. On viikosta yli kolmen viikon lomia useampi tehty. Viimeisempänä yli kaksi viikkoa lomailtiin Sveitsin vuorilla "puskaparkkeissa". Pian uusi pitempi loma myös tiedossa. Kuvia on yli 30 tuhatta läpikäymättä ja koko ajan tulee niitä lisää. Olen yli vuoden takaisista, jopa Joululomalta 2019-2020, jotakin itselle muistiin YouTubeen laittanut. Parantunut hiirikäsi ongelma taas on alkanut vaivamaan, joten en tiedä kuinka kuvasumpun käy. On aika työläs ja kivulias urakka omien muistojen eteen.


Ps.16.1.2023: Hyvä ja kiitos, kun teitä kiinnostaa nämä vanhat jutut. Sillä näen kuinka täällä käydään. Kohteethan ei ole hävinneet vuosien aikana mihinkään. Ihmettelen sitä asiaa, että miksi uusi blogi jonne jotakin joskus laitan, niin siellä ei juuri kukaan käy. Tuo ei motivoi minua ollenkaan.

Hiirikäsiongelman takia en ole pystynyt kuvia läpi käymään, mutta jotakin joskus. Kymmeniä tuhansia kuvia on viime vuosilta tuosta syystä läpi käymättä. Jotakin välillä olen silti tehnyt. YouTubeen olen halunnut tallentaa syyskuulta 2021 kaksi vaellusretkeä Dolomiiteilla. Toinen oli 16 kilometrin pituinen. Tuokin reissu olisi mukava loppuun käydä läpi.Vuoden takainen joululoma myös on mielessä. On sitä vuonna 2022 nukuttu kaikki lomat ja usein viikonloppunakin mökkiautossa, 101 yötä.  Esim. Vietetty Sveitsissä lähes kuukausi upeiden maisemien äärellä. Viimeisempänä on kiva joululoma, mutta tällä kertaa ihan uudessa suunnassa. Yritän hiirikäsiongelman kanssa saada jotakin aikaan Soleilin retkiin. Viimeisin päivitys on 14.1.2023.

©Soleil


Ei kommentteja: