tiistai 2. maaliskuuta 2021

2.3.2021, Uusi Blogi Soleil's trips

Vain retki- ja reissujuttuja. Paljon vähemmällä tekemisellä ja uudella nimellä.

Helmikuu 2021

 Blogijuttujen ja hirvittävän kuvamäärän kanssa olen tehnyt valtavan työn seitsemän vuoden aikana. Olen myös jo vuosia ajatellut, että bloginimi Suomalaiset Karavaanarit Maailmalla on huono nimi, kun tänne olen muitakin juttuja laittanut.

Mökkiautoilua emme ole 21 vuoden harrastuksen jälkeen todellakaan jättämässä, vaikka viimeksi on koronarajoitusten takia reissussa sillä oltu lokakuun alussa. Kovasti mieli on tehnyt nämä rajoituskuukaudet reissuun, mutta kun tähän talkoisiin nyt pitää kaikkien osallistua, ainakin kuuliaiset kansalaiset osallistuvat. Viiden kuukauden aikana reissut ovat olleet pääasiassa vain kotiovelta lähimetsien retkiä, niin on hyvä aika vaihtaa blogin nimi. En sanoisi, että elämä ja nämä retket olisi köyhempää ja huonompaa elämää, vaan erilaista. Haaveilemme kovasti siitä, että kesällä voisimme päiväretken lähivuorille tehdä ja syksyllä jossain etelä-Saksan alueella mökkiautoilla. Jospa vuonna 2022 pääsisimme uusia maita Euroopassa valloittamaan. Toivossa ainakin on hyvä elää.

Helmikuu 2021

Blogi on ollut harrastus, josta on ollut haikeaa luopua. Jotekin on vain tuntunut, että jotain haluaa muistiin laittaa muuallekin kuin ulkoisen kovanlevyn kansioihin. Olen vähän korvannut tuota tekemistä alkuvuoden ja puuhastellut vähän uuden blogin parissa, Soleilin retket - Soleil's tripsOsuvampikin nimi blogille on Soleilin retket. Sen olen päättänyt, että kaiken teen paljon vähemmällä tekemisellä ja ajankäytöllä. Kirjoitukset jätän hyvin vähiin, en juuri kirjoittele enää ajatuksiani ja kissajuttuja sekä esim. reissuista en ala enää mitään reittikarttoja tekemään yms. Ehkä yöpaikan muistiin merkitsen. Enemmän nautin jälkeenpäin omanlaisista YouTuben kuvatarinoista, joita tulen tekemään jatkossakin.


Ihmeellinen meri

Kummalliset kalat liukuvat syvyydessä,

tuntemattomat kukat loistavat rannalla;

olen nähnyt punaista ja keltaista ja kaikki toiset värit –

mutta ihana meri on vaarallisin nähdä,

se herättää tulevien seikkailujen janon:

mitä on tapahtunut sadussa, on tapahtuva minullekin.

 - Edith Södergran -


28.7.2009, Sisarukset Soleil ja Ramses

Vain retki- ja reissujuttuja.

Soleil's trips

©Soleil 

Ei kommentteja: