sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

30.7.2017: SUNNUNTAIRETKI

Purkamassa pyöräillen suurta huolta ja stressiä.


On jo kaksi viikkoa vierähtänyt, kun kotiin tulimme ihanalta kahden viikon vuorilomalta. Kuvia tuli otettua noin 3500, mutta niiden läpikäyminen on vasta aivan alkutekijöissä. Kahden ensimmäisen päivän kuvat ovat vain läpikäytynä. 


On ollut suuren vuorenkorkuinen huoli meidän Muoristamme. Asiaa olenkin päivittänyt tuonne naamakirjan puolelle. Tulen kirjoitukset keräämään vielä muistoksi ja yhdeksi blogijutuksi, kävi asian kanssa hyvin tai huonosti. Tällä hetkellä olemme erittäin luottavaisilla mielillä ja toivomme suurin sydämin ettei yhteinen matkamme vielä päättyisi.


Tässä muutama kuva sunnuntairetkeltä.


Baden-Württembergin ja Bayerin koululaisilla on alkanut nyt kesäloma, joten saksalaisia lomalaisia näkyy ympäri Eurooppaa nyt runsaammin. Toisaaltaan pohjoisen koululaisilla joissakin osavaltioissa alkaa jo ensi viikon torstaina koulu.


Istahdimme yhdessä puistossa kuuntelemaan puhallinmusiikkia. Sunnuntaikonsertin kaksi viimeistä kappaletta kerkesimme vain kuulemaan. Napostelimme mukana eväinä olleet viinirypäleet samalla suihimme.




Saimme ihastella kauempana näkyviä Alppejakin matkalla.




Vaikka on sunnuntaipäivä, niin monella pellolla puitiin keväällä kylvettyä viljaa.




Maissi on kasvanut jo tosi korkeaksi pitkään jatkuneiden hellesäiden johdosta. Myös ukkoskuurot ovat antaneet sopivasti ravinnoksi hapekasta vettä.


Ilmojen suhteen tämä viikko on ollut tosi kylmä. Alkuviikosta paleli, kun lämpö oli alimmillaan 13-15 astetta sadesäällä. Kesän ennustetaan taas palaavan. Tänään varjossa oli jo mukavasti 33 astetta.


Mukava sunnuntaireki pyöräillen. Retkelle tuli pituutta 46 kilometriä.

Soleil

Ei kommentteja: