tiistai 19. toukokuuta 2015

13-17.5.2015 ITÄVALLASSA, FERNSTEINSEEN YMPÄRISTÖSSÄ

Tiedätkö, että Itävallassa on maailman pisin riippusilta jalankulkijoille,
jolla on pituutta 406 metriä ja se menee 114 metrin korkeudessa? :)



Alhaalta kuvasta klikkaamalla pääsee kuva-albumiin!

13-17.5.2015 ITÄVALLASSA, FERNSTEINSEEN YMPÄRISTÖSSÄ


Soleil

6 kommenttia:

Jaaskarit kirjoitti...

Piti oikein tarkastaa, että missä noin mukavan näköinen paikka on! Noin kuukauden päästä mekin pääsemme ihaniin alppimaisemiin. Ensin Etelä-Tiroliin Italian puolelle ja sen jälkeen Stubaitaliin, joka ei näköjään ole kovin kaukana tuosta Fernsteinseestä. Sitä odotellessa katselemme kauniita kuviasi:)

Soleil kirjoitti...

Mukavaa, kun lomanne lähestyy ja pääsette alppimaisemiin! :)

Etelä-Tirolin alue on ehkäpä sitä Alppien kauneinta seutua. Täältä blogista löytyy viime elo-syyskuulta meidän kahden viikon reissu tuonne alueelle, monta jaksoa. On aina kaipaus ja ikävä tunne, niin hienoja päiviä sateesta huolimatta siellä vietimme. Haaveita ja suunnitelmia on mennä tuonne tai Großglocknerin maisemiin tänä kesänä tai syksynä. Tuolla Stubaitalin seuduilla emme ole käyneet.

Alpit ovat täynnä kauniin näköisiä paikkoja ja Fernsteinseen seutu on yksi niistä. Vaeltaminen tuolla vaikkapa Lorea Hüttelle ja Muthenaualmiin(Nassereither Alm) olisi varmasti hieno reissu. Nyt Lorea Hüttelle kolmen tunnin polku leirintäalueen nurkilta oli räjähdystöiden takia suljettu.

Tuleva viikonloppu on taas pitkä viikonloppu, maanantaina on helluntai. Tällä keralla emme taidakaan suunata sateisille vuorille vaan johonkin muualle.

Mukavaa reissusuunnittelua sinne! :)

Ailakki kirjoitti...

Heips!
Olen aina suurella mielenkiinnolla lukenut kaikki tarinasi ja katsonut kuvat. Olemme kierrelleet osin samoilla suduilla Saksassa kuin tekin. Mm. Romantische Strasse ja Mosel on tuttuja. Tällä hetkellä olemme Luxemburgissa matkalla kotiin Suomeen.
Siksi vaan kirjoittelen, etten saa kuva-albumiasi auki, vaikka aina ennen olen saanut...

Soleil kirjoitti...

Kiva kun seuraillet meidän reissuja ja mukava kun kirjoitit ensimmäisen kerran, kiitos. :)

Kuva-albumi aukeaa kyllä täällä tietokoneella ja ipadillä. Olisiko nyt joku maakohtainen Googlen ongelma tai joku muu? Kuva-albumi on Google +:ssa. Pari kertaa on ollut niin, ettei nuo minun YouTube jutut ole auenneet kotona Saksassa, mutta Suomessa ne ovat näkyneet. Tässä linkki kuviin.

https://plus.google.com/photos/104356617036191315586/albums/6150483261965032641?authkey=COKfjtr5gMGwuQE

Kuules meillä kun on aina monia suunnitelmia meneillään siitä minne mennään seuraavaksi. Niin, pari päivää sitten oli yksi suunnitelma, että huomenna ajeltaisi sinne Luxemburgiin. :) Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat. Täällähän on maanantai pyhäpäivä ja helluntai.

Turvallista kotimatkaa teille! :)

Ailakki kirjoitti...

Kiitos, Soleil, linkistä. Kuvat aukesivat. Täällä Münsterissä vaan on niin surkea netti, että kuvatekstit pitää lukea erikseen.
Olis jääny multa silta ylittämättä. Olen surkean korkeanpaikankammoinen ja alppitiet ovat aina koettelemus. Toivon kuitenkin, että siedätyshoito toimii... Tunnelikammosta olen jo päässyt...

Soleil kirjoitti...

Ole hyvä. Tuota kyllä ihmettelen miksei kuva-albumi blogin kuvasta auennut sinulle.
Toivon kyllä, että korkeanpaikan kammosta pääset pois ja voit nauttia mutkateistä. Olethan päässyt tunnelikammosta jo, hienoa. :)
Minulla on tullut aivan lapsesta asti jyrkänteen reunalla tai katolle kiivetessä voimaton olo. Ei se ole ollut korkeanpaikankammoa vaan jotakin muuta. Aina olen halunnut korkeille paikoille. Mutta nyt olen parin vuoden aikana halunnut kohdata noita jyrkänteen reunoja ja päästä tuosta pois. Pitkän tien olen kulkenut, mutta olen kovasti tahtonut muutosta ja onnistunut. Minulta jäisi niin paljon mukavia asioita kokematta. Luulenpa, että kolme vuotta sitten en olisi tohtinut mennä tuonne riippusilalle. Nyt se oli mukava kokemus ja elämys. :)