maanantai 16. syyskuuta 2013

KAUNIS PÄIVÄ

Laitoin nettiin haun, Kaunis päivä Saksaksi ja sieltä löytyi tällainen versio ja laulu. Ulkona on pilvistä ainakin näin aamusta mutta sisälläni on KAUNIS PÄIVÄ. Kaunis on myös laulu.

Mitä enemmän uskoo kauneuteen ja hyvyyteen, sitä ihanampia ihmeitä kohtaa. 
Noin se minusta tämä elämä menee, ainakin välillä. Niin ja tuohonko vielä lisää lapsenmielisen ajattelun ja iloitsemisen, uskoen Joulupukkiin niin elämä tuntuu ja näyttää, maailma on paljon parempi paikka olla ja elää. Aurinkokin paistaa kirkkaammin.

 Kuvaan liittyy paljon ihania muistoja vuosien takaa. :)

Nyt minulla on niin suureammoinen tunne, vatsaa nipistää kuin olisin oikein rakastunut, kun ajattelen sitä? No, ole minä rakastunut tietenkin ihanaiseen mieheeni mutta nyt tuo tunne pukkaa vielä voimakkaammin ja enempi pintaan. 
Toisaltaan taas oloni on hyvin kevyt, jos minulla olisi siivet niin lentoon lähtisin lintusten lailla.
 Sisälläni on myös suuri odotus jostain, aivan kuin lehmät odottavat pitkän talven jälkeen synnyinmaassani kesää ja kesä laitumelle pääsyä. Minäkin haluaisin nyt pomppien kirmata ja juosta heidän laillaan, ammua ja huutaa riemuni kuuluviin ja potkaista ilmasta lisää vauhtia. Ammuu ! 
Tätä asiaa on myös kovasti toivottu, odotettu ja tästä asiasta haaveiltu. Tämä asia sisältää paljon myös muistoja menneistä mukavista vuosista, joita on mukava muistella ja ne on ihana nähdä ja kokea jälleen. 
En oikein itsekkään tiedä mikä minun sisälläni nyt niin kovasti myllertää? Onko se Joulu jo nyt näin aikaisin mielessäni? Rakastan niin Joulua sekä kaikkea siihen liittyvää. Sitähän aina odotan kovasti, että saan taas höpsöttää. 
Mitähän tämä nyt on? Kerron kun tiedän, mikä minuun on nyt mennyt, kun oloni on tällainen hyvin riehakas ja iloinen.


Soleil  

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tarinoitasi on todella mukava lukea!

Soleil kirjoitti...

Lämmin Kiitos! :)
Minustakin on mukava kirjoittaa, vaikken osaakaan. Juuri tämä kirjoitus oli sellainen vapaa, annoin tulla mutta yleensä pidän ”jarrut päällä”, en halua kaikkea tälle muistikirjalleni kertoa, enkä tule kertomaankaan.
Otan valtavasti kuvia. Vaikka laitan joka reissun omaan kansioon niin se on kuitenkin vain suurta massaa. Tähän muistikirjaani sitten laitan joitakin reissuja ja juttuja muistoksi, parhaita kuvia. Luulen, että vuosien päästä on todella mukava katsella niitä tästä, aivan eri asia kuin niiden kymmenientuhansien kuvien joukosta.
Kaikkea hyvää sinulle toivotan, Lukiani. :)