Blogissa kerron positiivisesti matkailun iloista ja elämyksistä,ulkosuomalaisen karavaanarin silmin. Myös siitä kuinka on hieno tunne,kun haave ulkomailla asumisesta on toteutunut ja koti on nyt keski-ikäisenä löytynyt Saksasta lumoavien Alppien läheltä. Vähän muustakin elämästä. Luontokohteet on kiinnostuksen kohteemme numero yksi. Vuoret ovat suuri intohimomme. Teemme vaellus- ja pyöräretkiä,bongailemme lintuja sekä etsimme geokätköjä. Välillä käymme myös tutustumassa kaupunkeihin. Takanamme on matkailua henkilöautolla vuodesta 1987 lähtien ja asuntoautoilua vuodesta 2000. Matkoilla kaulassani roikkuu aina pokkarikamera,rakastan sillä räpsiä paljon kuvia. Tämä blogi koostuu tärkeistä muistoistamme. Tervetuloa mukaan!

perjantai 6. heinäkuuta 2018

6.7.2018: USKALLANKOHAN

Jatkaa matkaa tuosta oikealle?


Meillä on ollut pitkään puhetta käydä yhdellä vuorenhuipulla ja nyt olemme ajatelleet se valloittaa. Ei edes pitäisi vaatia kovia ponnisteluja.

Katsellessani vanhoja kuvia ja ajatellessani, että tuosta kulmalta pitäisi jatkaa matkaa kivikossa ja tuonne kivikukkuloiden taakse. Mieleen tuli pitkän tauon jälkeen se arkajalkaisuus, jos en uskallakaan. Arkajalkaisuus ei edes kevätlomalla tullut mieleen, vaikka paljon hurjemmalla polulla kuljettiin.

No, mitään suorituspaineita en asiasta ota. Miehenikin sanoi, että käännytään takaisin, jos siltä tuntuu.


Käydään ainakin ihmettelemässä ja katselemassa. :)

Soleil  

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...