keskiviikko 2. lokakuuta 2013

AURINKOISET LOMATERVEISET,..

täältä reissun päältä kaikille!
Pieni postaus ipadillä. Karavaanari elämä on mukavaa,... myllerrys sisälläni on jo vähän helpottanut. ;)
On kuljettu vuorilla, ihailtu järviä, lukuisia koskia nähty ja kymmeniä kauniita vesiputouksia ihasteltu yms.
On rehkitty kävellen ja pyöräilen. On maisteltu paikallisia ruokia ja kakkusia. On otettu kahdella kameralla paljon kuvia. On oltu tähän asti oikeastaan luonnon helmassa ja luonnon ihmeitä katselemassa.
Niinkuin vuoret, niin Välimerikin, Adrianmerikin, saa minut iloiseksi ja riehakkaaksi. Tänään vasta saavuimme sitä ihastelemaan, tänne etelä-Kroatiaan. Ja tältä se näytti mökkiautomme vierestä, kauniilta ja ihanalta.


Kisutkin olivat aivan ihastuneita meren näkemisestä, eteenkin vanhimmat. Tässä Jätkä ihastelee merta ja vuoria, ilta-auringon loistaessa. Pian tämän jälkeen tuuli yltyi. Nyt kun kirjotan tätä, tuntuu tuuli repivän puut juuriltaan maasta, heiluttaa kovasti mökkiautoamme ja toivon vain, ettei hurrikaani heitä meitä tuosta jyrkänteeltä alas mereen tai tuuli vie meitä mukanaan. ;)


Kirjoittelen pientä matkapäiväkirjaa ja sitä alan julkaisemaan runsain kuva määrin sitten kotona vasta.
Matkamme jatkuu etelään päin,..

Soleil

2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Voi vitsi, kiva kuulla, että olette nyt siellä!! Toivottavasti matka on mennyt hyvin. Tänne kuuluu hyvää, vilinää riittää todellakin, ja huomenna lähdetään pitkäksi viikonopuksi Berliiniin. Hauskaa loman jatkoa sinne, nauttikaa!

Soleil kirjoitti...

On matka mennyt hyvin, ei ole vatsatkaan mennyt sekaisin karvattomilla eikä karvallisilla Karavaanareilla. Nyt vaan huolettaa tuo tuuli ja myrsky. Täällä Kissojen kanssa sitä,ihmetellään. Onhan me nyt ennenkin oltu kovassa myrskyssä mutta nyt tässä tuntuu, että kattoluukut mökkiautomme katosta lentoon lähtee ja autoakin heiluttelee. Noita voimakkaita puhureita tulee välillä tosi tiheään. Leirintäalue on rinteessä ja tuolla ylempänä oikeasti puut näyttää huojuvan aika vimmatusti. Kello on nyt yöllä neljä, eikä ole paljoa tullut nukuttua. Kolmesti on jotakin lentänyt automme päälle, joko vettä merestä tai pyörivä tuuli hiekan murusia lennättänyt.
Toivon vain nyt tuulien laantumista, ettei tarvi pelätä. ;)
Mukava kun sinnekin kuuluu hyvä. Oikein mukavaa Berliinin reissua teille ja ajelkaa varovasti!
Kaikille terveisiä, meiltä kaikilta!
Karavaanarit