maanantai 14. lokakuuta 2013

TUNNELMIA HETI LOMAN JÄLKEEN,…

Polte ja myllerrys sisälläni, on nyt helpottanut, vähäksi aikaa. ;) 
Tilalle on tullut paljon uusia kokemuksia ja muistoja, jotka tuota helpottavat mutta karavaanarilla tuo uusien kokemusten ja muistojen keruun polte kyllä pian alkaa uudestaan ja aina on uusia suunnitelmia mielessä. Karavaanari haluaa aina tielle. ;)
Oli mukava kokea jälleen näkeminen, Sloveniasta ja Kroatiasta.


Muistikirjani, meillä oli mukava reissu, 23 yötä, neljä maata, yksi uusi maa tuli valloitettua ja 11 eri yöpaikkaa, ikimuistoinen reissu. Kiirettä emme pitäneet kuin viimeisenä lauantaina ja sekin oli meidän jo horiskojen karavaanareiden itsemme syytä mutta siitä sitten myöhemmin enemmän. 

 
Jos olisimme reissuun päässeet viikko kaksi aiemmin, niin kuin oli tarkoitus alun perin, niin ilmat olisivat olleet vähän lämpimämmät. Kolmas viikko oli harmillisesti aika sateinen mutta nythän on jo lokakuu, siihen olimme kyllä varautuneet. Tuo sade teki sen, että suunniteltu meriretkipäivä jäi nyt tältä reissulta kokematta mutta uusia reissuja tulee kyllä. Sateesta huolimatta mukava muisto jäi kun kastui ja käveli viehättävän vanhan kaupungin kujia, litimärkänäkin.

Kuvia on sitten taas muutama tullut otettua. Niistä ja lyhyistä reissupäiväkirja kirjoituksista yritän saada jotakin aikaiseksi, pienen ehkäpä 11-osaisen jutun. Aikaa menee.


Tässä reissukartta matkastamme näin alkuun, ensimmäisestä yöpaikasta viimeiseen.
 Myöhemmin tarkempi kartta, mistä näkee yöpymispaikat.

Kiitos rakas Mieheni taas, parhaasta matkaseurasta! 
Taas saimme kokea niin paljon uusia asioita yhdessä.
Kisut, olitte hyvä lisä matkallamme! ;)

Oli mullakin pieni onneni,
mut minusta oli se suuri,
ja luulenpa, siks oli suuri se,
kun se mun oli onneni juuri.
-Eino Leino-

Soleil  

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näitä on ilo lukea ja laittaisin sinulle yksityisen viestinkin, jos se onnistuisi täältä :). Mutta ihania reissuja jatkossakin ja kertomuksia lomanne lisäpäivistä odottelen jo kovasti!

Soleil kirjoitti...

Kiitos! Mukava kuulla positiivinen mielipiteesi.:)
Kiitos, kyllä uusia reissuja tulee. Ehkäpä jo uusi reilun viikon päästä, kun on pidennetty viikonloppu, johonkin suunnattaisi? Kyllä kesälomareissulle tulee vielä monta jatkoa. Kuvia on nyt tältä reissulta, noin 3500 kappalaite. Oman aikansa se kyllä noiden läpikäynti ja muu vie, jospa seuraava osa valmistuisi jo muutaman päivän sisällä? :)
Kysyähän voi tällä sivuillakin, matkailuun liittyvää. Mielellään vastailen ja autan, jos tiedän ja osaan.
Lisäsin profiilini sähköpostiosoiteen.
Soleil: